طب جهاني يا ايراني؟

آيا روغن زيتون سرخ كردني است؟

سرخ كردن به معني استفاده از يك حجم بزرگي روغن در درجه حرارت بالا مي باشد، غذاها در اين درجه خيلي سريع سرخ مي شوند. كليد سلامتي غذاهاي سرخ كردن به دماي روغن بستگي داره. اگر روغن به اندازه كافي داغ نباشه، قطعا روغن بيشتري جذب مواد غذايي خواهد شد كه خوب نيست و اگر روغن بيش از حد گرم باشه، اجزاي روغن شروع به شكستن مي كنن.  كه در اين شرايط روغن بسيار طعم بدي به خودش مي گيره و شروع به توليد تركيبات سمي مي كنه. بهترين درجه حرارت براي روغن معمولا بين 350 تا 375 درجه فارنهايت مي باشد كه در اين درجه روغن اضافي هم جذب نمي شه.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۲۶:۲۹ توسط:نسيم خانم موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :